Badeværelser i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Skal du have et eller flere nye badeværelser?

Så kontakt VVS Installatøren. Vi har over 30 års erfaring med badeværelser, og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med gode råd om et nyt badeværelse eller komme med indretningsforslag.

Vi udfører renovering af badeværelser, både som hovedentreprise og som fagentreprise. Så søger du en erfaren og kvalitetsbevidst VVS installatør til at stå for dit nye toilet- eller badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få renoveret dit badeværelse

Med vores mange års erfaring som VVS installatør ved vi hvor stor en glæde og forskel et nyt badeværelse kan give dig og dit hjem. Et badeværelse er ikke kun et praktisk rum i hjemmet, men også et sted for afslapning og fornyelse.

Badeværelset er også et af de vigtigste rum for mange danskere om morgenen, da det er her man gør sig klar til dagligdagen. Det kan derfor være en god idé at overveje, om det gamle badeværelse skal renoveres eller helt udskiftet med et nyt og moderne badeværelse.

Hvis det gamle badeværelse trænger til fornyelse eller ikke længere lever op til dine krav og ønsker, så er det især en god ide at få renoveret badeværelset. Med en renovering får du også mulighed for at tilføje flere funktioner, såsom en bruseniche eller en ekstra håndvask. Hvis du ønsker gulvvarme på badeværelset, så kan vi også være behjælpelig med dette.

Fordele ved at renovere sin badeværelser

Udover at man forbedrer funktionaliteten af ens badeværelse, så får man også mulighed for at præge det æstetiske udseende, så det passer til ens stil og ønsker. Ydermere er der også fordele som:

  • Et renoveret/nyt badeværelse vil øge din boligs værdi, da langt de fleste potentielle fremtidige købere vil se det som et stort plus.
  • Med et renoveret badeværelse vil du også opleve et bedre indeklima

Derfor skal du lade os stå for dit nye badeværelse

Når du vælger VVS Installatøren til at stå for renoveringen eller etableringen af dit nye badeværelse, kan du være sikker på, at arbejdet udføres med kvalitet og professionalisme i fokus. Vi sørger for, at arbejdet bliver lavet i henhold til de gældende love og regler. 

Da vi som nævnt både tilbyder hoved- og fagentreprise, kan du være sikker på at du får et badeværelse, som er skræddersyet til dine krav og behov, som du vil have glæde af i mange år fremad.

Gode råd om nyt toilet- og badeværelse

Ombygning og nyindretning af badeværelset kræver god forberedelse, hvis resultatet skal indfri forventningerne om komfort og funktion samtidig med det overholder lovgivningen. Ligesom ved alle andre indretningsopgaver er det en god idé at starte med at skrive ønsker og krav ned. 

Tag gerne plantagningen af dit gamle badeværelse samt en listen med dine krav og forventninger med når du skal snakke med os om et nyt badeværelse.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at renovere eller forny dit badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!