Blikkenslager i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Står du og mangler en kvalitetsbevidst blikkenslager?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos VVS Installatøren har vi 30 års erfaring med arbejdet som blikkenslager. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted og andre omkringliggende byer. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med dit blikarbejde.

Så søger du en erfaren og kvalitetsbevidst blikkenslager til at varetage dit blikarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Blikkenslager med kvalitet og sikkerhed i fokus

Det er altid en klog beslutning at vælge en erfaren og dygtig blikkenslager til at udføre blikarbejde. Ved at gøre det kan du være tryg ved, at arbejdet bliver udført korrekt, og at materialerne bliver håndteret af kompetente fagfolk.

Når du vælger en erfaren blikkenslager, får du ikke kun et kvalitetsresultat, men du kan også have tillid til, at vi vil håndtere opgaven professionelt og med ekspertise.

Hos os er kvalitet og sikkerhed altid i fokus. Dette afspejles både i vores håndværk og service. Vi går meget op i at holde en god dialog med kunden. På den måde kan vi være sikre på, at kundens krav og behov bliver overholdt. Dette hjælper os også med at levere et tilfredsstillende resultat, som du som kunde vil have glæde af i mange år. 

Derfor skal du vælge os som dine foretrukne blikkenslager

Hos VVS Installatøren har vi en masse erfaring, og vi udfører væld af forskellige opgaver inden for blikkenslagerfaget. Vi kan derfor garantere, at vores dygtige medarbejdere vil levere et smukt resultat, hvor kvaliteten er i top og din tilfredshed er i højsædet.

Som erfaren blikkenslager med mange års erfaring, samt et hav af opgaver på CV’et, kan vi tilbyde både inspiration og professionel sparring. På den måde kan du være sikker på, at du får den bedste løsning til netop din bolig eller projekt.

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde i blik, zink eller kobber. Vi udfører eksempelvis blikarbejde i led med:

Kontakt os og hør mere om vores blikarbejde

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal varetage dit blikarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!