Jordvarme i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Går du og overvejer at få etableret jordvarme?

Så lad os hos VVS Installatøren varetage opgaven. Vi har mange års erfaring med jordvarme. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted og andre omkringliggende byer. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med et jordvarmeanlæg.

Så søger du en erfaren og kvalitetsbevidst VVS installatør til at varetage installation eller service af fjernvarme, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Få en bæredygtig og økonomisk løsning med jordvarme

Jordvarme er en populær metode til at opvarme sin bolig op på. Det er både bæredygtigt og økonomisk. Når man benytter et jordvarmeanlæg, så udnytter man den varme, som man finder i jorden, og omdanner den til brugbar varme i boligen.

Som erfaren VVS Installatør kan vi tilbyde dig flere forskellige fordele ved at du vælger jordvarme som din varmekilde. Vi sørger for en professionel installation, så du ikke skal løfte så meget som én finger.

Med en professionel installation er du sikret, at din jordvarmeanlæg fungerer optimalt og kan give dig en højere effektivitet i forhold til varmegenvinding. Desuden kan vi også tilbyde dig rådgivning og vedligeholdelse af dit jordvarmeanlæg, så du kan være sikker på at det altid fungerer optimalt og at du får det bedste ud af løsningen.

Fordele ved jordvarme

Som nævnt er der forskellige fordele ved jordvarme. Med et jordvarmeanlæg sparer du før og fremmest en masse penge til opvarmning og varmt vand. Desuden er et jordvarmeanlæg langt mere miljøvenligt i forhold til oliefyr og almindelig elvarme, og du reducerer dit CO2 udslip med knap 40%.

Du kan også glæde dig over, at med jordvarme får du et anlæg, som stort set er vedligeholdelsesfrit. Du slipper også for udgifter til f.eks. en skorstensfejer. Du skal heller ikke længere huske at få fyldt dyr olie på tanken eller bruge tid på at slæbe rundt på eller opbevare træpiller eller andet brændsel.

Hvis du engang tænker på at sælge din bolig, så er det også attraktivt for en potentiel køber, da dit hus både har et lavt energiforbrug og et vedligeholdelsesfrit anlæg.

Sådan kommer du i gang med jordvarme

Hos VVS Installatøren har vi gennemgået en specialuddannelse inden for jordvarme og varmepumper. Så kontakt os for information, så du kan komme godt i gang med dit jordvarmeanlæg.

Efter et besøg hos dig, kan vi udregne tilbud og tidsplan. Efter din accept, sørger vi for at indhente nødvendige tilladelser fra kommunen.

Hvor meget kan man spare ved at få jordvarme?

Hvor mange penge du kan spare på din energiregning ved at skifte til et jordvarmeanlæg afhænger af flere faktorer såsom:

  • Hvad er udetemperaturen?
  • Hvor stort er dit hus?
  • Hvordan er isoleringen?
  • Hvilken opvarmningsform benytter du?
  • Hvad er det nye anlægs årsvirkningsgrad?

Det er vores erfaring, at der ofte er 50 – 60% at spare i forhold til opvarmning med oliefyr. Opvarmer du din bolig og brugsvand med el, kan du muligvis spare helt op til 75%. Som regel er der penge at tjene lige fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.

Kontakt os og hør mere om jordvarme

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jordvarme kan være en grønnere for dig, eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud på installering af jordvarme, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!