Tagrender i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Er dine gamle tagrender utætte og er det tid til at udskifte dem med nye?

Hos VVS Installatøren ved vi hvor vigtigt det er, at ens tagrender er tætte og kan ledes vandet væk fra taget. Vi udfører vi et væld af forskellige opgaver. Det inkluderer også at vi har masser erfaring med arbejdet som blikkenslager. Derfor kan vi garantere at vores dygtige medarbejdere, levere et smukt resultat, hvor kvaliteten er i top.

Vi har mange års erfaring med tagrender, og vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted og Vejgaard. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig.

Så søger du en erfaren og kvalitetsbevidst VVS installatør til at stå for dine tagrender, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en tagrende af blik, zink eller kobber

Der kan være flere grunde til at man ønsker at få nye tagrender. Der kan f.eks. være fordi man har gamle og utætte tagrender, der ikke længere effektivt kan lede vandet væk fra taget, eller fordi man ønsker at opgradere til at mere attraktivt og holdbart materiale.

Når man skal vælge materiale til sine nye tagrender, så er det vigtigt at vælge et materiale, som er modstandsdygtig overfor det danske vind og vejr. Da vi har masser af erfaring med arbejdet blikkenslager, så ved vi, at materialer som blik, zink og kobber er populære valg.

Disse materialer er både holdbare og modstandsdygtige, hvilket gør dem til at oplagt valg, når man skal vælge materialer.

Lad os stå for dine nye tagrender

Når man skal have nye tagrender, er det vigtigt at få professionelle fagfolk til at stå for det. Da vi er erfarne VVS-installatører med stor erfaring med blikarbejde, kan vi sikre dig, at din tagrende vil blive monteret korrekt, så de virker optimalt.

Hos os er du også sikret høj service og kvalitetsarbejde. Vi står også klar til at give dig gode råd om, hvilken type tagrende der passer bedst til dit hjem og budget. Vi giver kan også hjælpe dig med at vedligeholde og reparere din tagrende i fremtiden, hvis dette bliver nødvendigt.

Kontakt os for et godt tilbud på dine nye tagrender

Så hvis du ønsker at beskytte dit hjem mod regn og oversvømmelser, og samtidig ønsker at få en ny holdbar tagrende, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!