Kloakarbejde i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Søger du en autoriseret kloakmester til at stå for dit kloakarbejde?

Så kan vi hos VVS Installatøren hjælpe dig. Vi har som autoriseret kloakmester 30 års erfaring med kloakarbejde. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i og omkring Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Aalborg og Nørresundby. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med dit kloakarbejde.

Så hvis du søger en kvalitetsbevidst autoriseret kloakmester til at varetage dit kloakarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt os og hør mere

Derfor er det vigtigt at man får lavet kloakarbejde

Kloakken er en af de dele af vores hjem, som desværre ofte bliver overset, da kloakken næsten er “usynlig”. Faktisk er kloakken en utrolig vigtig installation i vores hjem. Kloakken kan skabe stor ravage og gener, hvis den ikke bliver vedligeholdt eller virker som den skal.

Kloakarbejde er med til at sikre, at dit hjems spildevand bliver håndteret både korrekt og effektivt. Når kloakken fungerer som den skal, vil den være med til at beskytte mod skader på både din ejendom, samt omgivelserne omkring den. Ydermere vil den være med til at forebygge forskellige sundhedsrisici. 

Med regelmæssig vedligeholdelse og reparation af kloakken, vil du kunne undgå at stå i fremtiden med en større regning på grund af større reparationer, der eller kunne have været undgået. Det er derfor vigtigt, at du vælger en erfaren og autoriseret kloakmester til at sikret, at kloakarbejdet bliver udført korrekt.

Lad din lokale autoriserede kloakmester om kloakarbejdet

Som din lokale autoriserede kloakmester giver vi fuld garanti på alt arbejde i med kloak. Garantiordningen koster ikke noget ekstra, og giver blot en sikkerhed for, at vi udbedrer eventuelle fejl.

Vores kloakmester kommer gerne ud i hele Nordjylland, og giver et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde. Som kloakmester sørger vi for hurtig og effektiv afhjælpning af akutte forstoppelser, sprængte vandledninger eller akutte rørbrud, samt andre former for arbejde med kloakken.

Vi udfører alle former for kloakarbejde i Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Aalborg og Nørresundby. Her lægger vi særlig vægt på ydelser såsom:

  • Reparationer
  • Anlægning af kloakker til huse
  • Afhjælpning af forstoppelser i kloakker
  • Sprængte vandledninger
  • Akutte rørbrud
  • Specialopgaver

Vi leverer samtidigt en god service i led med:

  • Nedsivningsanlæg
  • Minirensningsanlæg
  • Samt reetablering m.m. i hele Nordjylland.

Kontakt os og hør mere om vores kloakarbejde

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal varetage dit kloakarbejde i Vodskov, Vestbjerg eller Aalborg, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!