Det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge, når de handler hos VVS Installatøren Arne Pedersens Eftf. som dataansvarlig for vores hjemmeside, ordremodtagelse og øvrige metoder for kommunikation med vores kunder, lever vi konstant op til bestemmelserne i databeskyttelsesforordningen og de krav den stiller til vores håndtering af persondata.

Når du har afgivet en købsordre hos os, registrerer vi følgende data, for at kunne sikre levering:

  • Navn
  • Postadresse
  • CVR nummer
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. 

VVS Installatøren Arne Pedersens Eftf. videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. I nogle tilfælde videregiver vi udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der har behov for at benytte oplysningerne med henblik på at kunne holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer.

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt, gøre indsigelser mod en registrering eller bede om at blive slettet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dette sker ved henvendelse til vvs@vvsinst.dk