Luft til vand varmepumpe i Vodskov, Vestbjerg, Vejgaard og Aalborg

Går du med overvejelser om at få en luft til vand varmepumpe installation?

Så vil vi hos VVS Installatøren hellere end gerne hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med Luft til vand varmepumper. Vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted og andre omkringliggende byer. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med installationen af din luft til vand varmepumpe.

Så søger du en erfaren og kvalitetsbevidst VVS installatør til at varetage installationen eller service af din kommende varmepumpe, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få en varmepumpe installation

Med en luft til vand varmepumpe får du en moderne og miljøvenlig metode til at opvarme din bolig. En sådan type varmepumpe udnytter luften udenfor til at opvarme vandet i din bolig. Dette betyder, at du kan mindske din CO2 udledning samtidig med, at du kan spare penge på din varmeregning.

En denne type varmepumpe er en ideel løsning, hvis du ønsker at supplere din primære varmekilde eller hvis du ønsker en alternativ opvarmningskilde i din bolig eller i rum uden fjernvarme.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe installation

Der er mange fordele at hente, når man vælger at få installeret en luft til vand varmepumpe af en professionel varmepumpe installatør. Man kan nævne fordele som:

  • Varmepumpen giver dig mulighed for at spare penge på din varmeregning.
  • Varmepumpen er en mere bæredygtig løsning end traditionelle varmekilder, da en udnytter den gratis varme der allerede er i luften.
  • Luft til vand varmepumper er en fleksibel løsning, da den kan benytter som både primær eller supplerende varmekilde. Ydermere er de også velegnede til både nybyggeri og eksisterende boliger.
  • Denne type varmepumpe kan nemt integreres med eksisterende varmeanlæg og kan også bruges i rum uden fjernvarme.
  • Med en luft til vand varmepumpe installation, er der mulighed for fjernbetjening via SMS.
  • Varmepumpen leverer mere energi end den bruger

Kontakt os og hør mere om varmepumper

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan en luft til vand varmepumpe installation kan øge din boligs komfort og økonomi, eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på følgende numre alt efter lokation:

Vodskov: +45 98 29 31 10

Vestbjerg: +45 98 29 61 29

Aalborg og Vejgaard: +45 98 15 36 00

Du kan også sende en mail til vvs@vvsinst.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!