Om VVS Installatøren

Hos VVS Installatøren ved vi hvor vigtig det er for dig og din økonomi, at varme- og vandsystemerne i din bolig fungere optimalt, derfor vægter vi effektivitet, kvalitet og personlig service.

Vores arbejdsområder omfatter total- og fag entreprise. Derfor spænder vores opgaver vidt; fra udskiftning af vandhaner, kobbertagrender, inddækning af facader, renovering af badeværelser, alle former for kloakarbejde og til store ventilationsarbejder for autoværksteder og kontormiljøer.

VVS Installatøren ApS startede som et enkeltmandsfirma i 1990, sidenhen er Arne Pedersens eftf. opkøbt,  i  dag ejes virksomheden af Leo Nielsen og drives fra lokalerne på Kirkevej 22 i Vodskov.

Medarbejdere

Leo Nielsen

Indehaver
Gas og vandmester
Kloakmester
Fjernvarmemontør

Majbritt Dybdahl Larsen

Bogholderi

Leif

VVS montør
Blikkenslager

Anders Løgholt

VVS montør
Fjernvarmemontør

Stephan Jacobsen

VVS montør

Peter Andersen

VVS montør
Fjernvarmemontør

Prispolitik

Kvalitet og personlig service er nøgleordene for os – også når det gælder valg af produkter.
Derfor vælger vi kvalitetsprodukter, når vi udfører et stykke arbejde.
Samtidig har vi fokus på at der er overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Vi bestræber os på at sikre dig, kvalitet til fornuftige priser.

KS System

Autorisationsloven stiller krav om anvendelse af kvalitetsstyringssystemer for opnåelse af autorisation som VVS installatør.
Hos VVS Installatøren er vi certificeret i kvalitetsstyringssystemet også kaldet KS-systemet. Dette er din garanti for at vi er en godkendt og kompetent virksomhed, der leverer samme høje kvalitet hver gang.

Garantiordning

Landsdækkende garanti for VVS-arbejde
Som medlem af TEKNIQ, giver vi vores kunder sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser, mellem private kunder og VVS-installatører.

Garantiordningen gælder kun for arbejde, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.
Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

Hvem kan klage?
Som private forbruger kan du klage over VVS-arbejde og leverancer, til Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Hvad kan man klage over?
En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Læs mere www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk

Samarbejdspartnere