Med jordvarme spare du først og fremmest en masse penge til opvarmning og varmt vand. Men ikke nok med det, jordvarme er miljøvenlig i forhold til oliefyr og almindelig elvarme og reducerer dit CO2 udslip med knap 40 %.

Desuden kan du glæde dig over, at anlægget stort set er vedligeholdelsesfrit, ligesom du slipper for udgifter til skorstensfejer. Du skal heller ikke længere huske at få fyldt dyr olie på tanken eller bruge tid på at slæbe rundt på træpiller eller andet brændsel.

Når du en gang vil sælge, er det attraktivt for køber, at huset både har et lavt energiforbrug og et vedligeholdelsesfrit anlæg.

Sådan kommer du i gang

Hos VVS Installatøren har vi gennemgået en specialuddannelse inden for jordvarme og varmepumper. Så kontakt os for information, så du kan komme godt i gang med jordvarme..

Efter et besøg hos dig, kan vi udregne tilbud og tidsplan. Efter din accept, sørger vi for at indhente nødvendige tilladelser fra kommunen.

Hvor meget kan du spare

Hvor mange penge du kan spare på din energiregning ved at skifte til jordvarme afhænger af flere faktorer. Hvad er udetemperaturen? Hvor stort er dit hus? Hvordan er isoleringen? Hvilken opvarmningsform benytter du? Hvad er det nye anlægs årsvirkningsgrad?

Det er vores erfaring at der ofte er 50 – 60 % at spare i forhold til opvarmning med oliefyr. Opvarmer du din bolig og brugsvand med el, kan du muligvis spare helt op til 75 %. Og hvad der er lige så interessant: som regel er der penge at tjene lige fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.